Pregătire, Retuș 2022, B5 Studio, 2022. În poză (de la stânga la dreapta): Lia Perjovsci, Károly Toth, Kata Ungvári-Zrínyi, Marius Cosmeanu, Lorand Maxim, Szilárd Miklós.
Retuș 2022 – Intervenții Urbane
22 September 2022 28 September 2022

Proiectul ReTouch își propune să intervină în țesătura societății din Târgu Mureș și, prin artă, să o reînvie, să îi dezvăluie istoriile uitate și să îi declanșeze procesele de autovindecare.

ReTouch vizează să găsească cele mai reprezentative spații publice și private, temele tipice sau cele neobișnuite din oraș. Fiecare dintre cei 10 artiști invitați va realiza un proiect individual într-o locație diferită din oraș.

Proiectul este co-finanțat de AFCN* și de Primăria Municipiului Târgu Mureș**.

* Proiectul nu reprezintă în mod necesar pozoția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime beneficiarului finanțării.

**Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bioeel este principalul susținător al Fundației ARTeast.